Skip to the content

Groene energie

100% groene stroom uit Nederland

Powerpeers streeft naar 100% schone, zelf opgewekte energie via lokale opwekkers (zoals zonne-energie van het dak van je favoriete sportclub!). Bij Powerpeers delen we samen 100% groene stroom met elkaar: wat de één opwekt, kan de ander goed gebruiken. Wie weet krijg jij wel stroom van een vriend of familielid uit de buurt!

100% groene energie

Jouw groene stap voorwaarts start hier:

  • Een 10 van de Consumentenbond
  • Wij regelen je overstap
  • Inzicht in je energieverbruik

Wat is groene stroom?

Groene stroom is ‘normale’ elektriciteit die op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt. De bekendste voorbeelden hiervan zijn zonne- en windenergie, maar er wordt ook energie opgewekt met waterkracht. Wat hebben deze energiebronnen met elkaar gemeen? Dat het opwekproces niet vervuilend is en de omgeving niet wordt aangetast.

Stroom delen? Vertel!

Bij ons krijg je 100% groene stroom van Powerpeers klanten met zonnepanelen. En je kunt daarnaast zelf kiezen van welke andere lokale energiebronnen je stroom wilt afnemen. Zo weet je precies waar je energie vandaan komt! Hoe dit precies werkt? Bekijk de video hiernaast.

Powerpeers scoort een 10

Wist je dat Powerpeers de groenste energieleverancier is? Powerpeers krijgt van de Consumentenbond een 10 voor duurzaamheid. Iets waar we heel erg trots op zijn! We werken aan een duurzame toekomst met 100% groene, lokale en herleidbare energie. Doe je met ons mee? Sluit je nu aan bij onze community van duurzame energiegebruikers.

Nieuw: groen gas

Goed nieuws! Je kunt vanaf nu groen gas bij ons afnemen. Groen gas is een duurzaam alternatief voor aardgas. Je kunt kiezen uit drie varianten: 100% groen gas, 25% groen gas of CO2-gecompenseerd gas (dit leveren we standaard). Het aanbieden van groen gas is voor ons een volgende stap in verduurzaming. Doe je met ons mee? 

Redenen om over te stappen

100% groene stroom

100% groen

Lokale stroom, in Nederland opgewekt

Community

Community

Stroom van Powerpeers met zonnepanelen

Kies je bron

Kies je bron

Aanvullende stroom van zelfgekozen bronnen

Inzicht in verbruik

Inzicht in verbruik

Bekijk waar je stroom exact vandaan komt

Groene energie: wat is dat precies?

Het is aan de orde van de dag: verduurzamen en bewuster leven. We willen allemaal een steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Een veel voorkomende groene stap is: gebruik maken van groene energie. Maar wanneer is energie nou echt groen?

Goed om te weten

deze 5 vragen krijgen we vaak
Naar service & contact
Groen voor elkaar
  • Groene stroom uit Nederland
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Inzicht in je verbruik via jouw energiedashboard

Om onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, gebruiken wij cookies. 

Ja, Prima Nee, liever niet
Sluit

100% groene energie

Top dat je wilt overstappen!

Laten we geen energie verspillen en beginnen met het ophalen van je adres.