Skip to the content

Over Powerpeers

Groen en duurzaam

Powerpeers is een duurzaam gedreven energiebedrijf. Wij zijn een tussenpersoon voor mensen en partijen die zelf stroom opwekken en mensen die graag willen weten waar hun stroom vandaan komt. Hoe dat werkt, zie je in deze video. Wij geloven in een groene toekomst - en dat we die samen moeten en kunnen bereiken. 

 

Powerpeers wordt gesteund door Vattenfall. We geloven net als hen dat we naar een toekomst moeten zonder het gebruik van fossiele brandstoffen.

Stroom van en voor elkaar

Powerpeers = 100% groene stroom. De stroom komt van zonnepanelen in je buurt, van andere bewoners in de wijk, lokale bedrijven of bijvoorbeeld de sportvereniging. Vaak wekken deze panelen meer op dan dat de eigenaar op dat moment nodig heeft. Wij zorgen dat die stroom dan verdeeld wordt en terecht komt bij mensen in de omgeving. Samen maken we optimaal gebruik van de opgewekte energie en zorgen we voor elkaar én voor onze wereld. Want uiteindelijk moeten we het samen doen. En als jij weet waar jouw stroom vandaan komt - of naartoe gaat - is dat toch een stuk leuker? Precies. 

Contract & energietarieven

Bij Powerpeers kun je kiezen voor een contract met een vaste prijs voor 1 of 3 jaar of een variabel contract. Kies je voor een vaste prijs, dan kies je voor prijszekerheid. Hecht je meer waarde aan flexibiliteit? Kies dan voor een variabel contract. 

Stap ook over naar Powerpeers!

  • 100% groene, lokale en herleidbare stroom
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Word onderdeel van de community om Nederland groener te maken
Groen voor elkaar
  • Groene stroom uit Nederland
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Inzicht in je verbruik via jouw energiedashboard

Om onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, gebruiken wij cookies. 

Ja, Prima Nee, liever niet
Sluit

Tot €240,- korting

Top dat je wilt overstappen!

Laten we geen energie verspillen en beginnen met het ophalen van je adres.