Skip to the content

Over Powerpeers

Groen en duurzaam

Powerpeers is een duurzaam gedreven energiebedrijf. Bij Powerpeers deel je 100% groene stroom, deze stroom komt vooral van zonnepanelenbezitters. Vaak wekken zij met hun panelen meer energie op dan dat ze op dat moment nodig hebben. Powerpeers zorgt dat die groene stroom verdeeld wordt en terecht komt bij andere Powerpeers klanten in Nederland. Zo weet je precies waar je stroom vandaan komt! Daarnaast kiest de klant zijn eigen lokale energiebronnen (bijvoorbeeld van een windmolen van een boer verderop) en kan de klant kiezen uit drie duurzame varianten gas (onder andere 100% groen gas). Wij geloven in een groene toekomst - en dat we die samen moeten en kunnen bereiken.

Powerpeers is een dochteronderneming van Vattenfall. 

Stroom van en voor elkaar

Powerpeers = 100% groene stroom. De stroom komt van zonnepanelen in je buurt, van andere bewoners in de wijk, lokale bedrijven of bijvoorbeeld de sportvereniging. Samen maken we optimaal gebruik van de opgewekte energie en zorgen we voor elkaar én voor onze wereld. Want uiteindelijk moeten we het samen doen. En als jij weet waar jouw stroom vandaan komt - of naartoe gaat - is dat toch een stuk leuker? Precies. 

Contract & energietarieven

Bij Powerpeers kun je kiezen voor een contract met een vaste prijs voor 1 of 3 jaar (prijszekerheid). Of voor een flexibel contract, voor nieuwe klanten is dat het modelcontract en voor bestaande klanten het variabele contract. Beide zijn maandelijks opzegbaar. 

Groen voor elkaar
  • Groene stroom uit Nederland
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap
  • Inzicht in je verbruik via jouw energiedashboard

Om onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, gebruiken wij cookies. 

Ja, Prima Nee, liever niet
Sluit

100% groene energie

Top dat je wilt overstappen!

Laten we geen energie verspillen en beginnen met het ophalen van je adres.